Cursus EHBO aan kinderen (direct inschrijven)

Inleiding
Iedereen die zelf kinderen heeft, hen verzorgt of met hen werkt, kent de nieuwsgierigheid waarmee het kind stap voor stap de wereld om zich heen verkent en ontdekt. Ongevallen, klein of groot, op verschillende leeftijden en in verschillende ontwikkelingsfasen komen geregeld voor. Jaarlijks  overlijden er nog teveel kinderen ten gevolge van ernstig een ongeval. Vooral de leeftijd van 1 tot 6 jaar blijkt een kwetsbare periode te zijn. De opleiding Eerste Hulp aan kinderen leidt mensen op om op een verantwoorde wijze eerste hulp te verlenen aan kinderen.                                                                                                   

Toelatingseisen
Geen

Duur / lestijden
1 ½  dag. Lestijden zijn van 9:00 tot 17:00 uur en van 09.00 tot 12.00 uur

Groepsgrootte
Gemiddeld 12-14 personen.

Examen / Certificering
De opleiding wordt afgesloten met een toets door een erkende instructeur. Op deze manier wordt beoordeeld of u de leerstof praktisch en theoretisch beheerst. Ook wordt er gelet op uw geschiktheid om in de praktijk als eerste hulpverlener aan kinderen op te treden. Het zwaartepunt voor de toets ligt op de praktijk en wordt afgenomen door een bevoegde Instructeur Eerste Hulp. Na het goed afleggen van de toets ontvangt u een certificaat en/of een aantekening op uw BHV of Oranje Kruis pasje.

Brandpreventie.com Twitter        Brandpreventie.com Facebook           Brandpreventie.com LinkedIn

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Skip to News

Agenda

« back

next »

Archief

2010

2009

 

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wilt blijven van ons laatste nieuws en opleidingen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

*
*
*