Permoxx verwerken


Permoxx is een stevige plaat die zich gemakkelijk laat verwerken. Permoxx is solide, waar andere producten vaak broos blijken te zijn al voor het tot verwerking komt is Permoboard een solide materiaal.

Zoals vele andere materialen zit er in het Permoxx wat spanning, hierdoor moet de plaat verwerkt worden door te schroeven, nieten, spijkeren of te verlijmen. Een stevige achterliggende constructie geeft een prachtig eindresultaat. Voorboren is niet nodig.

Om Permoxx te zagen of te snijden is standaard handgereedschap voldoende.  Ook het plaatsen van inbouwdozen is erg eenvoudig. Voor de verwerking van Permoxx zijn verwerkingsvoorschriften opgesteld die u helpen bij de verwerking in uw specifieke situatie. Afzuigen van stof tijdens de verwerking wordt aangeraden en de persoonlijke veiligheid dient uiteraard in acht te worden genomen.

Het afwerken van de platen en de naden kan met alle beschikbare materialen die tegenwoordig in de bouw gebruikt worden. De 4 mm dikte van Permoxxboard is ook te gebruiken om ronde constructies af te werken. Voor de gedetailleerde verwerkingsadviezen kunt u contact met ons opnemen. Voor meer specifieke informatie over verwerking en bestekteksten neemt u contact met ons op.

 

Brandpreventie.com Twitter        Brandpreventie.com Facebook           Brandpreventie.com LinkedIn