Can 10 kg. Magma Firestop IMA 120 voor textiel met meer dan 30% kunststofvezel

Artikelcode: IMA120

Voor het vlamvertragend impregneren van papier en van stoffen met meer dan 30% natuurlijke vezels Productomschrijving

Magma Firestop® IMA 120 is een ongevaarlijke en gebruiksvriendelijke vloeistof voor het vlamvertragend impregneren van papier en stoffen met meer dan 30% natuurlijke vezels, zodat deze voldoen aan de norm ISO 6940/41.

Behandelwijze

Magma Firestop® IMA 120 kan worden toegepast door middel van elk normaal sproeiapparaat met een druk tussen 3 en 5 bar. Een voorbeeld hiervan is een plantenspuit met een pompmechanisme. De vloeistof moet fijn verneveld worden opgebracht vanaf een afstand van ca. 20 cm. De stof moet na de behandeling ‘handvochtig’ zijn, dus niet druppelend of doorweekt. Bij voorkeur moet de geïmpregneerde stof hangend gedroogd worden.

Met 1 kg Magma Firestop® IMA 120 kan 6 - 10 m

2 papier of stof behandeld worden, dit is afhankelijk van de dikte van het te behandelen materiaal. Wij adviseren altijd eerst een proefstukje te impregneren om een indruk te krijgen van het opnamevermogen en het te verwachte eindresultaat.

Magma Firestop® IMA 120 is in water oplosbaar, dit betekent dat behandelde stof na onderdompeling in water (bijv. wassen) opnieuw behandeld moet worden.

Prijs (incl. BTW): 138,54

Prijs (excl. BTW): 114,50

Vorige

Brandpreventie.com Twitter        Brandpreventie.com Facebook           Brandpreventie.com LinkedIn

Betalen met iDeal

Betalen met PayPal en credit cards

Verzendkosten:

Nederland € 6,50 excl. BTW (PostNL)

Buiten Nederland €18,50 excl. BTW.

Geen verzendkosten boven € 50 excl. BTW.  

Nu afrekenen!